FAQ

De meest gestelde Myewear vragen (FAQ's) allemaal op één plek.

Q: Als ik geen last heb van de zon, moet ik dan toch een zonnebril dragen?
A: Ja. Zonlicht bevat schadelijke ultraviolette (UV) stralen uit die je ogen kunnen beschadigen. En UV-stralen dringen door wolken heen, zodat je zelfs op licht-bewolkte dagen schade aan je ogen kunt oplopen.

Q: Wat zijn mogelijkheden om UV-schade aan mijn ogen te voorkomen?
A: Het dragen van een zonnebril die de meeste UV-stralen tegenhoudt, is de beste manier om je ogen tegen de zon te beschermen. Zonnebrillen met gepolariseerde glazen bieden over het algemeen meer comfort omdat ze schittering door fel licht dat weerkaatst op vlakke oppervlakken verminderen.

Q: Wat is TAC Polarised?
A: Dit is een polarisering van de lens van de zonnebril bestaande uit 7 lagen. De eerste is een polariserende laag die zorgt voor circa 100% polarisatie die schittering absorbeert. De tweede en derde laag zorgen voor duurzaamheid die bestand is tegen ruwe omgevingen. De vierde en vijfde laag zijn UV-absorberende lagen die meer dan 99% van de ultraviolette stralen absorberen. De laatste twee lagen, zijn schokbestendige lagen die de schok- en krasbestendigheid verhogen. Niet alleen zijn TAC zonnebrillen goed om reflecties van water te verminderen, ze zijn ook super voor in het verkeer. Tijdens het rijden kunnen TAC gepolariseerde zonnebrillen helpen bij het verminderen van schitteringen als gevolg van licht dat door de motorkap van andere voertuigen wordt weerkaatst.

Q: Hoe werkt het bestelproces bij Myewear?
A: Na het plaatsen van je bestelling krijg je diverse e-mails van ons (orderbevestiging, betaalbevestiging en track & trace). Het kan zijn dat de e-mails in je spam inbox terechtkomen. Heb je die al gecheckt en heb je echt niks ontvangen? Contact ons even! Wij controleren dan of het ingevulde e-mailadres klopt en of we je bestelling in goede orde hebben ontvangen. Ook zal de vervoerder je op de hoogte houden over de bezorging van je bestelling.

Q: Wat als mijn zonnebril beschadigd aankomt?
A: Wij verwerken je bestelling met de grootste zorgvuldigheid. Het kan achter gebeuren dat er tijdens het transport schade ontstaat. Als de bestelling niet in een goede staat geleverd is, dan dien je dit binnen 5 werkdagen na ontvangst bij ons te melden. Neem snel contact met ons op en we helpen je graag om dit op te lossen! 

Staat je eigen vraag hier niet bij? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je vraag te beantwoorden. Contact form